Prince of Wales – Garden

CLIENT

RW Randall Ltd

Set within a conservation area, this small car park on the opposite side of the road to the Prince of Wales Public House posed an interesting challenge when we were approached to transform the space into an al fresco bar / dining area. The result is a small bar with a sheet lead roof incorporating vertical timber cladding providing toilet facilities and a kitchenette enclosed by the original listed granite walls. External lighting, halogen heating and electrical heated external granite seating creates a contemporary public bar environment in the summer months.

COMPLETED

2012

LOCATION

Guernsey

Prince of Wales – Public house

CLIENT

RW Randall Ltd

This public house was refurbished recreating the traditional public bar at ground floor level with a modern lounge bar and restaurant at first floor level. Careful detailing of the first floor bar utilising zabrano timber with a cracked glass bar top and coloured led lighting provides a lively atmosphere to this traditional public house.

YEAR

2011

LOCATION

Guernsey

Directors: B Tyrrell, P Dowinton BA(Hons) DipArch. RIBA

TYRRELL DOWINTON ASSOCIATES IS THE TRADING NAME OF TYRRELL DOWINTON ASSOCIATES LIMITED     REGISTERED NO: 40897